Diensten

Vastgoedonderhoud

Voor onder andere woningbouwverenigingen en VVE’s voeren wij ook projectmatig werk uit. Hiervoor kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren voor meerdere woningen in één project. U kunt daarbij denken aan prestatiegericht houtrotherstel, isoleren en algehele renovatie. Dit alles in bewoonde of onbewoonde sfeer.

Particulier

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom worden onze (particuliere) projecten altijd uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. De materialen verwerken wij in een eigen exclusief ontwerp. Waarbij ons oog voor detail altijd centraal staat.

Zakelijk

Winkels of kantoren kunnen worden verbouwd aan de hand van een ontwerp van onszelf of dat van een architect. In onze moderne werkplaats kan het gehele (winkel-)interieur op maat worden gefabriceerd. Doordat we niet afhankelijk zijn van derden kunnen we sneller schakelen en blijven we flexibel gedurende het hele proces.

De verbouwing van uw winkel of kantoor kan door ons van A tot Z worden uitgevoerd: van winkelpui, buitengevel, interieurbetimmering tot meubels aan toe. U heeft slechts te maken met één aanspreekpunt. Bovendien komt deze aanpak ten goede van de kwaliteit en de bouwkosten.

Werkplaats

Dankzij onze moderne werkplaats is er veel mogelijk. Alle (interieur-)betimmeringen worden geheel op maat gemaakt en passen daarom perfect in uw interieur, zonder enige passtukken. De meeste interieurs zijn door ons in samenspraak met de klant ontworpen.

Ook houten kozijnen worden in onze eigen werkplaats gefabriceerd, geheel naar wens van de opdrachtgever en op maat. De mogelijkheden qua maatvoering, profilering en houtsoort zijn daarom nagenoeg onbeperkt. De kozijnen worden uitgevoerd met dubbele pen en gat verbinding en in grondlak gespoten in onze spuiterij.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte